Trendwatching is het keyword voor asfalt-fit.

Asafalttechnologie en aanverwante zaken als onderhoud van de asfaltconstructies is een wereldje van techneuten en geldverkwisting.
Een rechtstreeks antwoord op de vraag wat kost nou een m2 asfaltonderhoud krijg je niet. Het antwoord is seminars, proefstukken, allerlei rare bedenksels over energiebezuinigen, asfaltdeklagen, rubbertoevoegingen, complexe bestekken, etc etc.
Hou ons asfalt betaalbaar, en onderhoud het op de juiste manier.

Het specialistische conserveringsbedrijf geeft het antwoord.
Onze specialistische producten en verwerkingsmethoden zijn bijzonder.
Bij conserveringsproducten ligt de toegevoegde waarde in preventie.
Asfalt-fit samen met timing en conservering maakt onderhoud aan asfaltwegen efficiënt en betaalbaar. Voor €0,25/m2/jaar asfaltconstructies onderhouden is voor akroh de ultieme uitdaging.

Asfalt met behulp van correctiemaatregelen voegvullen en asfaltinlay, de deklaag weer fit krijgen dat is het doel van “asfalt-fit”. De asfalt-fitte deklaag met een zware performance -slijtlaag ( nagestrooide basalt,morene of porfier steenslag) conserveren voor de komende decennia, met een uniek uiterlijk van steenmozaik.
Deze totale bewerking is mogelijk voor een uniek budget van nog geen €0,50 /m2/jaar.

Wil u asfalt-fit toepassen op kruispunten en industrieterreinen dan krijgt u met de onvolprezen micro-combilaag een dichtasfaltbeton-uiterlijk met gelijke kenmerken,
Voor een budgetprijs van nog €0,75/m2/jaar voor deze oppervlakten.